Vrienden van AFU

cropped-Logo-Boekhandel-klein-1.jpeg

Samen met Boekhandel Bijleveld hebben wij een hele leuke korting voor jullie!! Door het laten zien van je inlog in het ledensysteem kan je met 10% boeken kopen!! De korting is uitsluitend van toepassing op boeken die direct worden aangeschaft bij Boekhandel Bijleveld. Nederlandstalige boeken zijn uitgesloten van deze kortingsactie.

Wit.png

GYS is een heerlijk Utrecht’s restaurant. Plantaardig, duurzaam & glutenvrij comfort food op twee locaties in Utrecht. Ze zijn te vinden op de Amsterdamsestraatweg en in de Voorstraat. In samenwerking met GYS hebben wij een heerlijke korting voor onze leden samengesteld. Neem je AFU maten mee en kom heerlijke drankjes drinken en gerechten eten! Log in op de AFU website en bekijk de kortingscode op de pagina onder Mijn Art Future Utrecht!

home_logo.png

Kunstuitleen Utrecht laat mensen kunst ontdekken en van kunst genieten. Als student mag je kunstwerken uit onze Kunstuitleen Utrecht Collectie (m.u.v. de Galeriecollectie) lenen met korting! Deze kunstwerken kun je op vertoon van een geldige studentenkaart lenen voor € 8,- per maand zo lang je aan het studeren bent. Wil je nu al gaan sparen om later een kunstwerk te kopen? Dat kan! Sluit dan een spaarabonnement af. Je betaalt dan € 16.- per maand, waarvan je € 10,- per maand gaat sparen voor je toekomstige kunstwerken. Ben je gelijk gehecht aan een kunstwerk? Dan kun je het ook natuurlijk direct kopen met een afbetalingsregeling van 24 maanden. 

Er komen lezingen en workshops aan in samenwerking met de Kunstuitleen. Heb je hier nog ideeën over, voel je vrij om ons te benaderen! Houd onze socials in de gaten voor updates!!

bookmatchlogo_2020.png

Ben jij op zoek naar tweedehands studieboeken? Zoek ze dan op bookmatch.nl. De website met het grootste aanbod van gebruikte studieboeken. Studenten die klaar zijn met hun studie of semester verkopen hier hun studieboeken. Heb jij even geluk! Want een tweedehands studieboek is goedkoper dan een nieuw studieboek. De prijs kan wel 60% minder zijn. Koop je boeken goedkoop via https://bookmatch.nl/afu!

Knaek-logo.png

Knaek is dé studentenkortingsapp. In geheel Nederland en België ontvang je met Knaek in 28 studentensteden de hoogste en meest exclusieve studentenkortingen. Download de Knaekapp en krijg met jouw Knaek-ID toegang tot meer dan 1.500 dikke kortingen. 

escapinglogo.jpg

ESCAPING is de escape room locatie in Utrecht. Toe aan een nieuwe uitdaging met je vriendengroep? Dan zit je bij Escaping helemaal goed. Je ontsnapt een uur lang helemaal aan de werkelijkheid. In samenwerking met AFU kan jij met korting het leukste uitje met je vrienden regelen. Log in op de AFU website en bekijk de kortingscode op de pagina onder Mijn Art Future Utrecht!