Commissies

COMMISSIES

Het hart van AFU bestaat uit de commissies vol gemotiveerde AFU-leden die bereid zijn om een extra steentje bij te dragen aan de vereniging. Het hart van de vereniging! 


Connect en Cultuur Commissie (COCU)

Commissiehoofd: Joost Hendrik van der Hoek

Gekoppeld bestuurslid: Eleni Bila & Elise Miltenburg

Kernactiviteiten: Deze commissie focust zich op het organiseren van (culturele en educatieve) activiteiten m.b.t. de werkvelden van K&E. Ook legt deze commissie de focus op verbinding tussen de jaarlagen, inclusief alumni- en docentleden.


Media & Marketing (Mediamarkt)

Commissiehoofd: Sanne Lely & Esther Nanlohy

Gekoppeld bestuurslid: Roos Braam

Kernactiviteiten: Deze commissie focust zich op het promoten van de vereniging en haar activiteiten. Ze doen dit door alle sociale platformen waar AFU aanwezig te onder houden. Hierbij is communicatie naar andere commissies en het bestuur heel belangrijk.


Feest & Borrel (FEBO)

Commissiehoofd: Christina Loozen & Maarten Jeppe Koetzier

Gekoppeld bestuurslid: Renée Maessen & Yente van den Winkel

Kernactiviteiten: Deze commissie focust zich op het organiseren van alle borrels en feesten vanuit AFU. Dit houdt in: het bedenken van thema's en het regelen van locaties. Ook is het commissiehoofd verantwoordelijk voor het goed besteden van het vastgestel de budget en het creëren van een inkomstenbron d.m.v. feesten, georganiseerd door de commissie.


Reis (REISCO)

Commissiehoofd: Aline Mai & Stella Münsterman

Gekoppeld bestuurslid: Evelien van der Linden

Kernactiviteiten: Deze commissie focust zich op het organiseren van de AFU reis die elk jaar in de meivakantie plaatsvindt. Als commissiehoofd ben je verantwoordelijk voor het goed plannen van het vervoer, het verblijf en de activiteiten. Samen met de commissieleden is het hoofd verantwoordelijk voor de marketing, inschrijving en (in samenwerking met de penningmeester van de vereniging) betaling