Over Art Future Utrecht

OVER ONS

Wij zijn AFU. We staan voor studieverdiepende activiteiten, zoals bijlessen, samenvattingen en gastsprekers, en studieverbredende activiteiten, zoals culturele uitjes en workshops. Daarnaast staan we voor ongelofelijk veel gezelligheid, nieuwe mensen ontmoeten en het meeste uit je studententijd halen!

ONZE MISSIE

AFU biedt verdieping en verbinding aan alle studenten van Kunst & Economie. AFU versterkt de sociale cohesie en ondersteunt bij het bevorderen van de studievoortgang van de studenten. Daarnaast biedt AFU de mogelijkheid om je netwerk te verbreden als lid. Door de verschillende wijzen waarop wij ons daarvoor inzetten op sociaal en educatief gebied, streven we ernaar de ideale studie-ervaring te creëren en studenten een goede start in de creatieve industrie te bieden.

ONZE VISIE

“AFU creëert verbintenis tussen de leden van K&E en streeft naar een creatieve community op educatief en sociaal niveau, zowel binnen als buiten HKU.” Als jullie meer willen weten kunnen jullie ons beleidsplan vinden onder het kopje "documenten".