Samenvattingen

Samenvatting Financieel management ondernemen

Samenvatting Financieel management ondernemen, jaar 1  Het duurt even voor je de samenvatting ontvangt, deze wordt namelijk niet automatisch naar je gestuurd.  Het duurt niet langer dan 24 uur voor je de samenvatting in je mailbox ontvangt. 
€ 3,50

Samenvatting bedrijfseconomie

Samenvatting bedrijfseconomie, jaar 1   Het duurt even voor je de samenvatting ontvangt, deze wordt namelijk niet automatisch naar je gestuurd.  Het duurt niet langer dan 24 uur voor je de samenvatting in je mailbox ontvangt. 
€ 3,50

Samenvatting creatieve economie & cultuurbeleid

Samenvatting creatieve economie & cultuurbeleid, jaar 1   Het duurt even voor je de samenvatting ontvangt, deze wordt namelijk niet automatisch naar je gestuurd.  Het duurt niet langer dan 24 uur voor je de samenvatting in je mailbox ontvangt. 
€ 3,50

Samenvatting financieel management managen

Samenvatting Financieel managment managen, jaar 1   Het duurt even voor je de samenvatting ontvangt, deze wordt namelijk niet automatisch naar je gestuurd.  Het duurt niet langer dan 24 uur voor je de samenvatting in je mailbox ontvangt. 
€ 3,50

Samenvatting groepsdynamica

Samenvatting groepsdynamica, jaar 1   Het duurt even voor je de samenvatting ontvangt, deze wordt namelijk niet automatisch naar je gestuurd.  Het duurt niet langer dan 24 uur voor je de samenvatting in je mailbox ontvangt. 
€ 3,50

Samenvatting marketing

Samenvatting marketing, jaar 1   Het duurt even voor je de samenvatting ontvangt, deze wordt namelijk niet automatisch naar je gestuurd.  Het duurt niet langer dan 24 uur voor je de samenvatting in je mailbox ontvangt. 
€ 3,50

Samenvatting organisatiekunde

Samenvatting organisatiekunde, leerjaar 1   Het duurt even voor je de samenvatting ontvangt, deze wordt namelijk niet automatisch naar je gestuurd.  Het duurt niet langer dan 24 uur voor je de samenvatting in je mailbox ontvangt. 
€ 3,50

Samenvatting recht 1

Samenvatting recht 1, jaar 2.   Het duurt even voor je de samenvatting ontvangt, deze wordt namelijk niet automatisch naar je gestuurd.  Het duurt niet langer dan 24 uur voor je de samenvatting in je mailbox ontvangt. 
€ 3,50

Samenvatting recht 2

Samenvatting recht intelectueel eigendom, leerjaar 2   Het duurt even voor je de samenvatting ontvangt, deze wordt namelijk niet automatisch naar je gestuurd.  Het duurt niet langer dan 24 uur voor je de samenvatting in je mailbox ontvangt. 
€ 3,50

Samenvattingen bundel, jaar 1

Een bundel van alle samenvattingen jaar 1, Kunst en Economie.  Hier vallen de volgende vakken onder: Organisatiekunde & projectmanagment  Financieel management, ondernemen Financieel management, managen Marketing Bedrijfseconomie Creatieve economie en cultuurbeleid   *Zorg dat je ingelogd bent zodat de ledenkorting verekend wordt.    Het duurt even voor je de samenvatting ontvangt,...
€ 20,50