Nieuws

Mijn lustrumweekend

Lief dagboek,

We gingen in het weekend van 28 en 29 mei mijn verjaardag vieren en wat ik heb genoten. Op 28 mei heb ik allemaal nieuwe mensen ontmoet, leerde ik nieuwe dingen tijdens interessante workshops en dronk ik een biertje met andere HKU-studenten. En dit allemaal tijdens de eerste editie van de HKU-verenigingendag. 

In de avond stapte ik op de fiets om naar het feest van HKU-feesten te vertrekken. Samen met andere enthousiastelingen hebben we de hele avond gedanst, gedronken en vooral genoten. Ik heb me nog nooit zo jarig gevoeld. 

Tijdens de tweede dag van het lustrumweekend, 29 mei, heb ik mijn ogen uitgekeken. Na een heerlijke welverdiende anti-kater lunch doken we samen met Pepijn in het verhaal van de weerwolven op het wakkerschip. Na deze chaotische, maar spannende, activiteit was het tijd om te dansen. Eerst een optreden van Wilson A, waar de bh’s in het rond vlogen en het eindigde met een stagedive. Daarna, een optreden van Onkruid, ook wel het verloren broertje van Spinvis genoemd. Moshpits, ontblote lichamen en allerlei andere gezelligheid. Iedereen genoot, was echt even samen en zong uit volle borst mee. 

Ik was écht jarig dit weekend. Dankjewel connectcommissie, dankjewel HKU-verenigingen, dankjewel HKU-feesten. Alle aanwezigen, dankjewel! 

Op nog veel meer gezelligheid, dat we maar een oude zak mogen worden.

X

AFU 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen