Stage ID310

Omschrijving Bedrijf

ID310 ontwikkelt, creëert en realiseert. Marketing, communicatie & evenementen zijn ons vak, onze drijfveer. Deze passie zorgt ervoor dat we ons dagelijks laten inspireren en verwonderen. Met creatieve, verrassende concepten als resultaat, die leiden tot kwalitatief hoogstaande producties. Ons werk is effectief en verbonden met de marketing-en/of communicatiedoelstelling. Waarbij we de doelgroep herkennen, vinden en raken.

Werkzaamheden (HBO-niveau)

We zijn op zoek naar iemand die zich wil ontwikkelen op het gebied van zowel conceptontwikkeling, en projectmanagement. Wij bieden de student een grote diversiteit aan projecten waar wij samen met hem/haar aan gaan werken. Concreet zijn de werkzaamheden:

Conceptontwikkeling:
– input leveren aan concepten
– concepten uitwerken

Projectmanagement:
– leveranciers benaderen
– overall projectondersteuning
– planning & personeel

Omschrijving Stage 

ID310 is een creatiebureau voor evenementen & communicatie. ID310 is een bedrijf waarbij we samen verantwoordelijkheid dragen voor onze resultaten. Voor onze stagiaires is dat niet anders, zij worden op waarde geschat. Ook hun werkzaamheden zijn even belangrijk als die van de andere werknemers en worden naar gelang van de kennis & kunde van de stagiair aangepast. Hiermee hopen we voor beide partijen een vruchtbaar eindresultaat te realiseren. De stageopdracht bestaat uit het mee-ontwikkelen van onze concepten en assisteren van onze producties. De stage start rond januari of februari met een periode van 6 maanden.

Wat verwachten zij van jou?

Enthousiasme
Ambitie voor perfectie
Betrokkenheid
Zelfredzaam
Creativiteit

Contactgegevens 

Telefoonnummer: 030-6362744
E-mailadres: info@ID310.nl

 

Bedrijf: ID310
Functie: Stagair productie en conceptontwikkeling
Periode: 6 maanden, start rond jan / feb
Werkveld: Event, marketing, communicatie, productie