Amsterdam Light Festival vrijwilligers

Amsterdam Light Festival zoekt enthousiaste studenten!

Wil jij deel uitmaken van één van de grootste lichtkunstfestivals van Europa? Lees dan snel verder!

Van 29 november 2018 tot en met 20 januari 2019 wordt de binnenstad van Amsterdam 53 avonden lang verlicht. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor het festival in volle gang. Vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en hét visitekaartje richting ons publiek. Daarom zoeken wij jou! Sta jij te popelen om je eerste stappen te zetten in de  festival en evenementen branche? Meld je dan nu aan via de onderstaande link!

Voor vragen kun je mailen naar:  vrijwilligers@amsterdamlightfestival.com

De PAN Amsterdam

De PAN Amsterdam is een kunst-, antiek- en designbeurs wat jaarlijks plaatsvind in november. Ook dit jaar wordt de PAN gehouden in de RAI Amsterdam tussen 17 en 25 november. Op de beurs zijn duizenden kunstvoorwerpen te vinden. De PAN bestaat sinds 1987 en sinds 2001, het derde lustrum, nemen er ook specialisten in fotografie deel aan de PAN.
ttp://www.pan.nl/

De PAN zoekt jou!
De PAN is opzoek naar studenten om de infobalie en tentoonstelling van Erwin Olaf te bemannen. Erwin Olaf is een van Nederlands bekendste fotografen en gespecialiseerd in geënsceneerde fotografie. Voor meer info of aanmelden kan je mailen naar: twan@pan.nl

Bedrijf: De PAN Amsterdam
Functie: Vrijwilliger
Periode: November
Werkveld: Beeldende kunst & Design