WAAR HET ALLEMAAL BEGON

Tijdens de introductiedag van Kunst en Economie leerde de oprichters van Art Future Utrecht elkaar kennen. Een super gezellige dag waar veel vriendschapen zijn ontstaan.

Tot ieders schrik werd verteld dat het jaar niet één groep zou blijven. De jaarlaag werd opgedeeld in de A-lijn en B-lijn. Beide met totaal verschillende roosters. Deze opsplitsing zorgde ervoor dat de oprichters elkaar enkel en alleen nog maar tegen kwamen in de wandelgangen. Dit vonden zij allemaal zeer spijtig en na even rondgevraagd te hebben, bleken ook andere studenten tegen hetzelfde probleem aan te lopen. Als ondernemende Kunst & Economie studenten moest hier natuurlijk een oplossing voor gezocht worden. Zij gingen na of er al een studievereniging binnen de HKU bestond en kwamen erachter dat dit niet het geval was. Hoe moeilijk zou het zijn om er zelf eentje te beginnen? Zij vonden dat het in ieder geval getest moest worden en begonnen met het organiseren van hun eerste feest.  Zo begon het balletje te rollen en na een aantal evenementen werd AFU de eerste officiële studievereniging van kunst en Economie en daarmee ook van de HKU.

Hieronder zie je van links naar rechts: Stijn Buist, Lois Cappetti, Nina de Bruijn, Frank Teeuwen, Jannique Brokelman, Lars Douma en Luc van Veen.